Ak Parti Kayseri eski milletvekili Bakır'dan Avrupa Komisyonu Başkanı Leyen'e: "Bacım alışırsın"

Ak Parti Kayseri eski milletvekili Pelin Gündeş Bakır, sosyal medya hesabından Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula Von der Leyen'in Cumhurbaşkanlığı ziyaretinde ayakta kaldığı anı paylaşarak "Bacım alışırsın. Bu ne ki? Sen bana Kayseri’de 4 yıl boyunca yapılanları yaşasan demek oturup hüngür hüngür ağlayacaksın!" dedi.

Geçtiğimiz gün Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula Von der Leyen ve AB Konseyi Başkanı Charles Michel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. Ziyaret esnasında Von der Leyen'in ayakta kaldığı anlar gündem olurken, Dışişleri Bakanlığı'ndan "Konu AB temsilcilerinin telkini ve bilgisi dahilindedir" açıklaması yapıldı.

Konuya bir yorum da Ak Parti Kayseri eski Milletvekili Pelin Gündeş Bakır'dan geldi. Bakır, o anların fotoğrafını paylaşarak, "Bacım alışırsın. Bu ne ki? Sen bana Kayseri’de 4 yıl boyunca yapılanları yaşasan demek oturup hüngür hüngür ağlayacaksın! Beni oturduğum koltuktan erkeklere yer vermem için kaldırmaya kalkarlardı! “Oraya erkek milletvekiller oturacak” derlerdi. Sana yine koltuk vermişler." açıklamasını yaptı.

Diğer Haberler