Ayın 'Fair Play teknik direktör ödülünün' sahibi Çağdaş Atan oldu

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu tarafından futbol sahalarındaki güzel hareketlerin kamuoyunda konuşulması ve Fair Play'in yaygınlaşması amacıyla ödüllerin verildiği belirtildi.

Ayın takımı ödülünü Demir Grup Sivasspor, ayın futbolcusu ödülünü Uğurcan Çakır, ayın teknik direktörü ödülünü Çağdaş Atan, ayın taraftarı ödülünü Medipol Başakşehir ve ayın yöneticisi ödülünü Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen aldı.

Prof. Dr. Tamer Yılmaz, Prof. Dr. Mustafa Sait Gönen, Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Prof. Dr. Fatma Ayanoğlu, Attila Gökçe, Ömer Üründül, Ali Erten, Banu Yelkovan ve Berrin Altınöz gibi isimlerden oluşan Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu'nun ilk 8 haftayı değerlendirerek belirledikleri ödüllerde Çağdaş Hocanın ödül alma gerekçesi ise şu oldu;

Fair Play/Adil Oyun Teknik Direktör Ödülü: Çağdaş Atan (Yukatel Kayserispor)

Ligin en az faul yapan takımlarından birisini çalıştırmakla birlikte sadece futbola odaklanması, saha dışı çekişmelerden uzakta kalıp oyunu geliştirmeye yoğunlaşmasından dolayı ve başarıyı aramasını teşvik etmek amacıyla seçilmiştir.

Diğer Haberler