Bedensel Engelliler Spor Kulübü’nden Palancıoğlu’na tebrik ziyareti

Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nu makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dedi.

Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin Melikgazi Belediyesi’nin engelli sporculara sahip çıkarak sosyal belediyecilik anlayışı özünde bir hizmet sunduğunu bundan dolayı da adına teşekkür ettiklerini söyledi.

Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin’in ziyaretlerinden son derece memnun kaldığını ve çok anlamlı bulduğunu belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu "Melikgazi için referans projeler kitapçığı hazırladık. Gerçekleştirilecek yatırım hizmetlerden örnekler verdiğimiz bu eserde ENGELSİZ SOSYAL YAŞAM MERKEZİ olarak özel çalışma yapılacağını belirttik. Özellikle engeliz yaşam ile sporu birleştirerek bu hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz. Melikgazi Belediyespor Kulübü bünyesinde yer alan Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü’ne ise desteğimiz artırılarak devam edecektir. Kimseyi eve mahkûm ettirmeyeceğiz. Her vatandaşın spor yapma, sosyal etkinlikle bulunma ve kültür çalışmalarına katılma hakkı vardır” dedi.

Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü maçlarına Melikgazilerin her zaman davetli olduğunu hatırlatan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, herkesin ve her kesimin spor yapmasını istediklerini engeliler spor kulüp maçlarına sadece spor için değil sosyal sorumluluk adına iştirak edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Diğer Haberler