KAYSERİSPOR’A GURBETÇİ GOL ADAMI

KAYSERİ TELGRAF  (ÖZEL)- SPOR-Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da transfer çalışmaları devam ederken, santrafor konusunda  kaptan Umut Bulut ile sözleşme yenileyen Kayserispor, Almanya'da Bochum forması giyen Ay-yıldızlı  U 19 milli takımımızın genç santraforu  Ömer Uzun'u renklerine kattı. 
 
Kayserispor, VFL Bochum U19 takımı ile anlaştığı Ömer Uzun, Kayseri'ye geldi ve  imzayı attı. Bu gelişmelerden sonra Kayserispor resmi sitesinden ‘’ İstikbal Mobilya Kayserispor’umuz, geçtiğimiz sezon Alman VFL Bochum takımında forma giyen ve bulunduğu ligde oynadığı 25 maçta 4 asist, 18 gollük performansı ile gol kralı olan ve Türkiye U – 19 milli takımımızda da forma giymiş olan Ömer UZUN ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Sözleşmenin her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ederiz.’’denildi. 


Kariyerine Almanya'da Bochum altyapısında başlayan Ömer Uzun, Alman ekibinin alt yaş kategorilerinde forma giydi. Geçen sezon U19 takımında 36 maça çıkan Ömer Uzun, 20 gol atarak başarılı bir performans sergiledi. Genç oyuncu santrfor pozisyonunda görev alıyor. Ömer Uzun, Türkiye U19 Milli Takımı'nda da 5 maçta 3 gol attı.

Diğer Haberler