KALECİ ERAY İLE ÖN LİBERO DJA DJEDJA (JAJA ) TAMAM

KAYSERİ TELGRAF- Kayserispor transferde hız kesmiyor. Süper ligde 2019-20 sezonunda Kayserispor, transfer konusunda Fenerbahçe ile yarışıyor. Ligin en ümit veren ve gözde yerli oyuncularını renklerine katan Kayserispor’da şimdi sıra yabancılara geldi.

Kayserispor son olarak defans hattına takviye yaparak kaleci Lung’un yanına Galatasaray’lı Eray İşcan’ı, ön liberoya da Ankaragücünde geçtiğimiz sezon top koşturan  Jaja olarak bilinen Dja Djedje’yi renklerine kattı.

Tecrübeli, yabancı bir stoper, bir  orta saha bir de forvet peşine düşen Kayserispor henüz transfer defterini kapatmadı. Fenerbahçe’nin genç yıldızı solbek Yasir’de sarı kırmızılı takımın radarına girdi.
Kayserispor kulübünden yapılan açıklamada  ‘’Geçtiğimiz sezonu MKE Ankaragücü’nde tamamlayan Dja Djedje Brice Florentin, Başkanımız Dr. Erol Bedir’inde bulunduğu törende kendisini 1 yıllığına Kayserispor’umuza bağlayan sözleşmeye imza attı.Sözleşmenin her iki taraf içinde hayırlı olmasını temenni ederiz.

Kayserispor’umuz son olarak Galatasaray’da forma giyen kaleci Eray İşcan ile  de 2 yıllık sözleşme imzalamıştır.’’denildi.

Diğer Haberler