AK Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, "Kayseri’mize ve bölgemize hayırlı olsun! Sivas, Yozgat, Kırşehir ve Nevşehir illerinin de bağlı olacağı Bölge İdare Mahkemesi artık Kayseri’de hizmet verecek" dedi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Bölge İdare Mahkemesi'nin Kayseri’de hizmet vermeye başlayacağını duyurdu. Milletvekili Ataş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: "Kayseri’mize ve bölgemize hayırlı olsun! Sivas, Yozgat, Kırşehir ve Nevşehir illerinin de bağlı olacağı Bölge İdare Mahkemesi artık Kayseri’de hizmet verecek. Bu önemli adım, yargıya erişimi kolaylaştıracak, vatandaşlarımızın hak arama özgürlüğünü daha etkin kullanmalarına imkân sağlayacaktır. Adalet Bakanımız Sn. Yılmaz Tunç başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Kayseri’nin hukuk alanındaki bu stratejik kazanımının ülkemize, milletimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
Bölge İdare Mahkemesi Kayseri’de hizmet verecek
Yayınlanma :
16.05.2025 22:21
Güncelleme :
16.05.2025 22:21
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: