CHP Milletvekili Arık, İncesu’da vatandaşlarla bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Çetin Arık, İncesu’da vatandaşlar ve esnaflarla buluştu. Ziyaretler sırasında Ak Partili İncesu Belediye Meclisi Üyesi Fatih Çelebi’nin de ekonomiden şikayet etmesi dikkat çekti.

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, CHP İncesu İlçe Başkanı Ahmet Efe ve parti yöneticileri Kayseri’nin İncesu ilçe merkezinde ve Kızılören mahallesinde esnaf  ve vatandaşlarla görüşerek, şikayetlerini dinledi. Vatandaşlar ekonomi başta olmak üzere iktidarın uygulamalarından şikayet ederken, Kızılören’de Arık’ın iki vatandaş ile yaşadığı diyalog dikkat çekti. Karşısında CHP Kayseri Milletvekili Arık’ı gören bir vatandaş, “İnşallah tek umudumuz, bu sefer Kılıçdaroğlu, biz yandık. Yandık oğlum, yandık, yandık” sözleri dikkat çekti. Arık’ın daha önce kime oy verdiğini sorduğu vatandaş, “Buna verdik, başka kime vereceğiz, yandık.” şeklinde yanıt verirken, yanındaki bir başka kişi de, Hepimiz AK Parti’ye verdik ama neticede meyvesini aldık” diyerek iktidardan şikayet etti.

Ak Partili İncesu Belediye Meclisi Üyesi Fatih Çelebi’nin de ekonomiden şikayet ettiği dikkat çekti. Çelebi, “Siyasetin içinde birileri gelip, ‘Beni alkışlayın’ diyorsa, alkışlama zamanı çoktan geçti” derken, sorulan bir soru üzerine sattığı ürününün yüzde 180 zamlandığını belirtti. Dükkan da bulunan bir kadın ise, “Bize 100 lira zam verdi. Bir teneke yağ parası… Allah’tan korkun. Siz geçinebiliyorsunuz ama biz geçinemiyoruz. Her şeye zam geliyor ama biz 100 lira geldi” sözleri üzerine Çelebi, “Şimdi taban her taraftan sıkıntılı. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, vatandaşların haklı olarak iktidardan şikayet ettiğini belirterek, “Bu iktidarın görevde kaldığı her gün ülkeye zarar. Bunun için bir an önce vatandaşın önüne sandık gelmeli ve halk tercihini yapmalıdır” diye konuştu.

Diğer Haberler