CHP Sözcüsü Öztrak, "Ayasofya'ya davet edildiniz mi?" sorusunu cevapladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

Öztrak'ın açıklamaları şöyle;

"Saray'ın içinde de gerilim artıyor. AKP'de dedikodu kazanları kaynıyor. AKP artık kavgalı evdir. FETÖ'nün okynaus ötesinde ama fikirleri iktidarda diyorduk. Meğerse sadece fikirleri değil, uzuvları da iktidardaymış. FETÖ emniyet teşkilatı olmak üzere kamuda teşkilatlandırmaya devam ediyormuş. Bunu söyleyen, AKP'li biri. Kim bu isimler? Açıklayın. 

Saray'ın İçişleri Bakanı AKP'li vekille televizyonlarda FETÖ kavgasına tutuşuyor. Yetmiyor kavga sosyal medyaya taşınıyor. Ne günlere kaldık. Bu kifayetsizlerin elinde devletimiz muz cumhuriyetine döndü...

Hafta sonu Saray'ın kibir abidesi ekonomide birçok ülkeyi geride bıraktık diye caka sattı. Ben hangi ülkeleri geride bıraktığımızı söyleyeyim. Türkiye'de gerçek işsizlik oranı yüzde 19.4... Avrupa'da ekonomisi iflas etmiş Yunanistan ve salgının merkez üssü olan İtalya ve İspanya'dan sonra en yüksek işsizlik oranı bizde. Biz yani bunları geçmişiz... 

4 yılda 15 temmuz darbesi araştırıldı mı? FETÖ'nün siyasi ayağı ortaya çıkarıldı mı? Bu 4 yılda ucube tek adam rejimi kuruldu. İnsanı özgürlük endeksinde 38. sıra, kürsel barış endeksinde 4 sıra birden geriledi. Dünya artık, yönetimimizi fiili diktatörlük olarak görmeye başladı.

TÜRK TARİH KURUMU BAŞKANI'NIN SKANDAL SÖZLERİ

İstifa tek taraflı bir müessese, onaya tabi değil ama Saray hükümetinin bürokratlığından istifa etmek başındaki tek adamın onayına bağlı. Bu zaatın sözleri, doğru düzgün sözler değildir, son derece tehlikeli. Bu sözleri nedeniyle derhal istifa etmelidir.

KILIÇDAROĞLU'NA AYASOFYA'DAKİ İLK NAMAZ İÇİN DAVET GELDİ Mİ?

Namaza davet, ezanın muhammediyle olur. Namaz için hiç kimsenin ayrıca bir davete ihtiyacı yoktur. Namaz kılmanın protokolü olmaz."

Diğer Haberler