DEVA Partisi İl Başkanlığından istifa eden Başmısırlı: "İletişimsizlik sonrasında yoruldum”

DEVA Partisi İl Başkanı Begüm Başmısırlı dün gece saatlerinde sosyal medya hesabından yayınladığı bir paylaşımla işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevinden istifa ettiğini ve bundan sonra 'DEVA Partisi gönüllüsü' olarak çalışacağını açıklamıştı.

Ancak Odatv’ye konuşan Başmısırlı, parti içerisinde bir iletişimsizlik olduğunu aktardı. Kayseri teşkilatı olarak aktif çalıştıklarını dile getiren Begüm Başmısırlı, “Biz aktif bir şekilde çalışsak da genel merkez gerekli ilgiyi teşkilatlara göstermiyor” dedi. Başmısırlı, “Rica üzerine bu görevi aldım. Hiçbir talebim olmamıştı fakat iletişimsizlik sonrasında yoruldum” dedi.

Diğer teşkilatların Sadullah Ergin’e ulaşamama sorunlarının olduğunu doğrulayan Başmısırlı, il başkanlarının bu konudan rahatsız olduğunu dile getirdi.

Öte yandan DEVA Partisi İl Başkanlığından istifa eden Begüm Başmısırlı'nın Odatv tarafından haberleştirilen "İletişimsizlik sonrasında yoruldum”' açıklaması için partiden bir açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı; ‘DEVA Partisi İl Başkanlığından istifa eden Başmısırlı: "İletişimsizlik sonrasında yoruldum”' başlıklı haberde yer alan iddialara ilişkin, eski Kayseri İl Başkanı Begüm Başmısırlı Twitter hesabından yaptığı açıklamada ‘gerçeği yansıtmadıklarını” belirtmiştir: “Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Basında yer alan Genel Merkez ile iletişimsizlik yaşadığıma ve Teşkilat Başkanım Sn. Sadullah Ergin Bey ile iletişimde sorun yaşadığıma dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Ben siyasi hayatıma DEVA mensubu ve gönüllüsü olarak devam ediyorum.” 

Diğer Haberler