“EN UYGUN ENERJİ FİYATI UYGULUYORUZ”

KAYSERI TELGRAF- Organize Sanayi Bölge Başkanı Tahir Nursaçan, enerji fiyatları konusundaki tartışmalara ilişkin açıklama yaptı. Nursaçan: “Enerji fiyatları OSB tüketimlerine göre farklılık gösterir. Biz en uygun elektrik fiyatlarını kullanıyoruz” dedi.

OSB Bölge Müdürlüğündeki toplantıya İncesu, Mimarsinan, OSB başkanları ile KEPSAŞ Genel Müdür Yardımcısı ve Kayseri OSB başkanı Tahir Nurşaçan katıldı. Sanayicilerin elektrik fiyatlarına bir yaptırımı olmadığını, fiyat farklarının 3-5 kuruştan ibaret olduğunu söyleyen Başkan Nursaçan: “ Her OSB’nin fiyatı aynıdır. Ama, gece, bayram günleri bu tarifeler değişir. Birilerine cevap vermiyoruz. Sanayiciyi ve kamuyu doğru bilgilendirmeye çağırıyoruz... Maliyeti ve fiyatlandırmayı o nedenle kıyaslama sağlıklı olmaz. Biz, en uygun fiyatları uyguluyoruz” diye konuştu.

Nursaçan, OSB’ler üst kurulu OSBÜK’e 2017 yılında enerji fiyatlarının ildirilmesi için yazı yazdıklarını belirterek, “Son derece hassasız. Sanayici serbest tüketici haklarına sahiptir. İşletmeler ucuz enerji de alabilir” dedi

Diğer Haberler