Erciyes Anadolu Holding, 6 şirketlik ‘İSO 500’ başarısını pasta ile kutladı

 

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye’nin en büyük 500 sanayi şirketi listesinde Kayseri’den yer alan 15 şirketin 6’sını bünyesinde barındıran Erciyes Anadolu Holding, şirketlerin başarısını pasta kesimi ile kutladı.

Erciyes Anadolu Holding merkez binasında , CEO ve yönetim Kurulu üyesi Alparslan Baki Ertekin’in açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, sırasıyla Hes Kablo, İstikbal, Bellona, Boyteks, Boyçelik ve Form Sünger şirketlerinin genel müdürleri söz aldı. Şirketleri hakkında bilgiler veren genel müdürler, şirketlerin büyüme çizgisi ve gelecek hedefleri hakkında açıklamalarda bulundular. Programa Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci ve Kayseri Ticaret Odası (KTO)Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ve holdingdeki şirketlerin ana bayileri ve çalışanları   katıldı. Konuşmaların ardından İSO 500’de yer alan şirketler adına toplu pasta kesildi.


TMSF yönetimindeki holdingin CEO’su Ertekin, “31 aydır burada icra kurulu başkanıyım. Muhteşem bir ekiple çalışıyorum. Burada her bir şirketimizin genel müdürü, şirketin patronu gibi yöneticilik yapıyorlar ve tüm hayallerini hayata geçiriyorlar” dedi.

Diğer Haberler