İyi Parti Kocasinan Teşkilatı engelli vatandaşlarla kahvaltıda buluştu

İyi Parti Kocasinan Kadın Kolları Başkanı  Nazlı Akpınar ve İyi Partili Mühibe Işık'ın tertipleyip organize ettiği, Kocasinan ilçe Başkanı Mustafa Işık ve yönetim kurulu üyelerinin el birliği ile Engelli vatandaşlara yönelik kahvaltı etkinliği düzenlendi. Kahvaltı organizasyonunda engelli vatandaşlar ile İyi Partili isimler bir araya gelerek engelli vatandaşların sorunlarını kendilerinden dinlediler.

İlçe Başkanı Mustafa Işık yaptığı konuşmada ''Bu etkinliği esasında engelliler haftasında Mayısın ilk haftasında yapmayı düşünmüştük yalnızpandemi dolayısıyla ertelemek zorunda kaldık. Şehrimizde 69 BİN civarında engelli vatandaşımız var. Şehrimizdeki yapılaşma maalesef engellilerimize uygun değil. Engellilerimizle birlikte böyle bir organizasyonda birlikte olarak onların sorunlarını kendilerinden dinleyip bu konuları meclis üyelerimiz ve vekilimiz marifetiyle gündeme getiriyoruz. İyi Parti ile her şey İYİ olacak diyoruz. Siyaset insanla yapılır, insana dokunacaksınız, Kocasinan İlçe Başkanlığı olarak tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlik beraberlik ve uyum içerisinde çalışarak ileride çok farklı etkinlikler düzenleyeceğiz.'' dedi.

İyi Parti Üyesi ve ayrıca kendisi de engelli olan Münibe Işık yapmış olduğu konuşmada ''Sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum. Sayın başkanlarım ve benim gibi engelli olan dernek arkadaşlarım, aramızda olduğunuzdan gurur duyuyorum. Değerli arkadaşlarım biliyorsunuz hepimiz engelli adayıyız ve engeli olan arkadaşlarız sorunlarımız çok fazla birlik olalım.'' mesajı verdi. 

Diğer Haberler