Kayseri OSB 19. Mali Genel Kurulu yapıldı

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Yunus İmamoğlu, sanayicilerin sadece Kayseri OSB içinde değil dağıtım merkezi içinde olmak şartıyla OSB dışında da GES yatırımı yapabilmeleri için görüşmeler yaptıklarını açıkladı. 
 
Kayseri OSB Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılan OSB 19. Mali Genel Kurul toplantısı, divan heyetinin oluşturulmasıyla başladı. Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy’un divan başkanlığını üstlendiği heyette Sanayi Odası Başkanvekili Abdullah Oğuzbaş ile İncesu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Baktır yer aldı. Mali Genel kurulda 916 delegeden 249'u hazır bulundu. Divan Başkanı Ömer Gülsoy, şehrin hayat standardını artırmak için verdikleri mücadeleden dolayı sanayicilere teşekkür etti.  
 
Faaliyet raporu hakkında söz alan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Yunus İmamoğlu, OSB’deki her firmanın üretime ve istihdama katkı sağladığını belirterek her firmanın ülkemiz için değerli olduğunu ifade etti. İmamoğlu, "Tüm sanayicilerimiz bu doğrultuda çalıştığımızdan emin olmalıdır. Genel kurul kitapçığımızda da sizlerle paylaştığımız gibi rutin hizmetlerimize hiçbir aksama olmaksızın devam ediyoruz. Bunun yanı sıra dış ticaret ve istihbarat merkezimiz ile sanayicilerimize yeni pazarlar kazandırmaya, tasarım merkezimiz ile sanayicilerimizin özgün ürünlerle markalaşmasına katkı sağlamaya, GES ile temiz enerji üreterek doğaya saygı göstermeye, fuar merkezimiz ile sanayicilerimizin ürünlerini en güzel şekilde tanıtmaya ve alıcılarla buluşturmaya, her zaman gururumuz olan itfaiyemizle sanayicilerimize güven vermeye çalışıyoruz. Bu yatırım ve çalışmalar, bölgemizdeki sanayicilerin ihtiyaç duyduğu hizmeti en mükemmel şekliyle almalarını sağlamakla birlikte organize sanayi bölgemizin değerini ve itibarını da artıran unsurlar olmaktadır" diye konuştu. 
 
‘MESLEK YÜKSEKOKULU İÇİN GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR’
 
Doğalgazda yıllık 300 bin metreküpün altındaki kullanıcılara yapılan indirimin, TEİAŞ ile yapılan görüşmelerin sonucu olduğunu dile getiren İmamoğlu, ”Ayrıca, sanayicilerimizin sadece Kayseri OSB içinde değil dağıtım merkezi içinde olmak şartıyla OSB dışında da GES yatırımı yapabilmeleri için görüşmelerimiz devam etmektedir. Bir diğer çalışmamız Kayseri OSB'ye meslek yüksekokulunu kazandırmak içindir. Kayseri Üniversitesi bünyesinde hayırsever katkısıyla kurulacak olan meslek yüksekokulu için görüşmelerimiz devam etmektedir. Sanayicimize ulaştırmak istediğimiz bir başka hizmet de sosyal tesis olacaktır. Sadece sanayicilerimiz için değil, OSB'mizdeki firmalarımıza yurt içi ya da yurt dışından gelen misafirler için de çok nezih bir alan planlıyoruz” dedi. İmamoğlu, yaptıkları ve yapacakları çalışmalara destek verecek olan tüm sanayicilere teşekkür ederek sözlerine son verdi.

Diğer Haberler