KAYSERİSPOR KULÜBÜNDEN İL YÖNETİCİLERİNE MEKTUP

 

KAYSERİ TELGRAF-Kayserispor Başkanı Erol Bedir, 22 Haziran’da yapılacak genelkurul öncesi il yöneticileri ,oda başkanları ve STK yöneticilerine sarı kırmızılı kulübün içinde bulunduğu  durumu sözetleyen bir mektup gönderdi.
Erol Bedir, Kayseri valisi , milletvekilleri, belediye başkanları , oda başkanları ve Kayserispor Taraftarları Derneği Başkanına gönderdiği  mektupta şu ifadelere yer verdi:

 ‘’ Bildiğiniz üzere , 2006-2017 sezonu devre arasında,çok olumsuz şartlarda ve " düştü, dağıldı ama son bir gayret , belki bir mucize " düşünceleri ile Kayserisporumuzun onursal başkanları ve şehrimizi yönetenlerin yoğun ısrarları sonucu KAYSERİSPOR başkanlığına getirildim. Bütün olumsuz şartlara ve verilen sözlerin yerine getirilmemesine rağmen hem ilgili sezonda ligde kalmayı  başardık , hem de sonraki 2 sezonda süper lig vizemizi elimizde tuttuk . Göreve  geldiğimizde bir yandan geçmişten gelen ve 100 milyon türk lirasını aşan borç stokuyla , kur farkıyla , borcun faizleriyle ve dağılmış takımı toparlama çalışmaları ile uğraşırken diğer yandan da devam eden sezonlara bütçe bulmak , takım kurmak ve çok güçlü -çok destekli rakiplerimizle mücadele etmek durumunda olduk. Bu süreçte kulübümüzün  durumunu da en şeffaf bir şekilde şehrimiz ile paylaştık. 2 kez seçimli genel kurul kararı alarak hem ilgililere bilgi sunduk hem de bu onurlu ve zor görev için şehrimiz de yeni arkadaşlarımızın önünü açmak istedik. Ancak geçtiğimiz her 2 genel kurulda da yeni bir heyet teşekkülü  mümkün olmadı. Bu durumdada  zor günler geçiren takımımızı bir felakete sürüklememek için , taşın altından elimizi değil , gövdemizi hiç çekmeden bu günlere geldik.

Halen takımımız süper ligdedir ve  ligin başlamasına yaklaşık 2 ay vardır . Bu süre transferlerin yapılması , hazırlık çalışmaları , kamplar ve lige güçlü girme adına yeterli bir zamandır . Eksik olan ve tamamlanması gereken unsur ise özellikle geçmişten gelen borç yükü nedeniyle eli ayağa bağlanan , sadece İstikbal mobilya ve kulüp  başkanının maddi katkılarıyla ayakta durmaya çalışan kulüp yönetiminin çok daha güçlü hale getirilmesidir. Ekonomik anlamda güçlü bir yönetim oluşturulmaz ve mevcut yönetime şehir olarak yeterli destek sağlanamaz ise 29 haziranda çoğunluk aranmaksızın yapılacak olan genel kurul sonrasın da KAYSERiSPORUMUZUN karşılaşacağı sıkıntıları düşünmek bile istemiyorum.Önümüzde 7-8 gün tarihi öneme haizdir. Kayseri ve Kayserispor için dönem noktası olacak olan bu konuya şehrin  büyükleri, yöneticileri , bürokratları, siyasileri ve bu konu da sözü olabilecek  hemşehrilerimiz duyarsız kalmamalıdır.Vakit geçirmeden , 1-2 gün içinde bir araya gelinmeli ve 29 Haziran için hazırlık yapılmalıdır.Genel kurul da aday çıkmaması veya bir oldu bitti ile şehrimizin en önemli markası olan KAYSERİSPORUMUZUN  uçuruma sürüklenmesi hepimizin ortak sorumluluğundadır.

Genel kurul öncesi , yapılacak istişareler sonucu oluşacak konsensüs  ile birlikte gerekirse mevcut yönetim olarak " genel vekaletname  vererek " müstakbel yeni yönetimin hemen işe başlamasını öneriyoruz.(Biz de aynısını yapmıştık) Bu konuları , bu  şehirde yaşayan , Kayseri adının geçtiği her yerde o ismin daha yukarlarda olması için çaba sarf eden ve 2.5 sezondur da KAYSERİSPORUMUZUN  başkanlığını yapma onuruna erişmiş bir  şahıs olarak tarihi bir sorumlulukla , son kez ve bire bir bilgilendirme amacıyla zat-ı aliniz ile paylaşmak istedim
Saygılarımla,                                                                                             

 

 Dr.Erol BEDİR                                                                         

 


KAYSERİSPOR BAŞKANI’’

Diğer Haberler