KAYÜ Rektörü Karamustafa’nın “Kurban Bayramı” Mesajı

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Kurban Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında, başta ülkemiz ve tüm İslam aleminin bayramını kutladı.

Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, bayram mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Sevgi, barış, kardeşlik ve dayanışma duygularımızın yoğunlaştığı bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu, sevincini ve heyecanı yaşamaktayız. Kesilen kurbanlar, edilen dualar ve yapılan yardımlarla bu mutluluğu bir kat daha artıracağız. Dost, eş, akraba ve komşuya bayram ziyaretleri ile bayramın içimize verdiği huzuru zirveye çıkartacağız. Ayrıca bayramda yardıma muhtaç insanlar ve kimsesizleri de gözeterek, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızın gereğini yerine getireceğiz.

 

Tüm insanların sevgiye, hoşgörüye, barış ve kardeşliğe ihtiyacı olduğu gerçeğini hiçbir zaman göz ardı etmeyerek, idrak edeceğimiz Kurban Bayramının herkese hayırlara vesile olmasını dileriz.

 

Yılda iki kez yaşanan dini bayramlarımız tüm iyi dilekler için fırsattır. Önemli olan bu fırsatın en iyi şekilde değerlendirilmesi ve bayramların feyz ve bereketinden en iyi şekilde faydalanılmasıdır. Ayrıca birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin bayramlar vesilesiyle güçlendirilmesidir.

 

Başta üniversite camiam, ülkem ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik eder, tüm dünyaya huzur ve barış getirmesini dilerim. Nice bayramlara kavuşulması temennisiyle, bereketli bayramlar dilerim.”

Diğer Haberler