Kocasinan'da kentsel dönüşüm projelerinde anahtar teslimleri yapıldı

 kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Kocasinan bölgesinde bulunan Sahabiye ve Seyrani Mahallesi Anahtar Teslim Töreni gerçekleştirildi.
 
Kocasinan Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, dönüşüm çalışmalarının ilçeyi daha da güzelleştireceğini ifade etti.
 
Daha modern yapıların inşasıyla ilçenin yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerine vurgulayan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:
 
"Seyrani ve Sahabiye mahallelerimizdeki konutların anahtar teslimi ile hemşehrilerimizin, yeni evlerinde huzur içerisinde sağlıkla iyi günlerde oturmalarını diliyorum. Kentsel dönüşüm projeleriyle mahallelerimiz yenileniyor ve dönüşüyor. Özelikle yapmış olduğumuz her projenin merkezinde çocuklarımız var, gençlerimiz var, geleceğimiz var. Bunun için önce dönüşüm yaptığımız her bölgenin ihtiyaçlarını orada yaşayan hemşehrilerimiz ile beraber tespit ediyoruz. Kendileri ve çocukları için hayal ettikleri neler ise onlardan dinliyoruz. Ardından şehrimizi geleceğe taşımak için kentsel dönüşüm alanı içerisinde yapılması gerekenleri doğru analiz ediyor, ortaya çıkan sonuçlara göre imar planları hazırlıyoruz. Mahallenin ve şehrin ihtiyaçlarını aynı proje içerisinde ortak çözüyoruz."
 
Hak sahipleri, dün, yeni evlerinin anahtarlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı. 

Diğer Haberler