OSB'deki firmalara Kovid-19 denetimi

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Başkan Yardımcısı Ahmet Gümüşcü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sarıalp, Kovid-19 tedbirleri kapsamında Organize Sanayi Bölgesi'ndeki firmalarda denetimde bulundu.

Denetimler hakkında bilgi veren KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci, firmaları ziyaret ederek, pandemi kuralları ile ilgili hatırlatmalarda bulunduklarını belirtti.

"Salgının son günlerdeki yayılım hızını göz önünde bulundurduğumuzda tedbirlere sıkı sıkıya uymanın önemini bir kez daha anlamış olduk" ifadesini kullanan Büyüksimitci, şunları kaydetti:

"Aslında kurallar belli ve çok basit. Maske, mesafe ve temizlik. Bu kurallara uyduğumuz müddetçe salgının yaylım hızını minimum seviyeye düşürmüş oluruz. Sanayicilerimizin pandemiye karşı her türlü tedbiri alarak üretime devam ettiklerini görmek bizleri sevindirdi. Şehrimizin sanayisini üreterek ayakta tutmaya çalışan üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah bu süreci de tedbiri elden bırakmadan üreterek hep birlikte aşacağız."

Diğer Haberler