Özdemir, CHP'nin HDP'ye bakanlık taahhütünü eleştirdi

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, CHP'li Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık verilebilir" sözlerini eleştirdi.

Özdemir sosyal medyadan yaptığı açıklamasında, "Suriye-Irak tezkeresine "Hayır" dediğinde PKK terör örgütü tarafından "Bize umut oldu" diye övülen CHP, şimdi de HDP'ye bakanlık sözü vermiş! Söylem ve eylemleriyle PKK'nın siyasi uzantısı olma uğraşındaki CHP yönetiminin ucuz ve iğrenç hesapları millet iradesini aşamayacaktır.

Buna tepki gösteriyor gibi yapan İP’in durumu ise trajikomik. “Yüzünde Rabbi Yesir var” diyerek övdükleri şahsın “Demirtaş’ın çizdiği çizgiyi beğenenlerden biriyim” ifadesini de sahiplenmiş duruma gelenler tavırlarında samimi olabilir mi? Sahi Demirtaş'la kahvaltı masası ne oldu?

CHP'li belediyelere doldurulan PKK’lı teröristlere ses çıkarmayan, hatta genel başkan yardımcılarından bazılarını ilgili belediyelere göndererek “müdürlükle” taltif edip (!), HDP’lilerle yan yana görev yaptıran İP, CHP’nin HDP’ye bakanlık verme sözünden rahatsızlık duyabilir mi?" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler