Özsoy: "14 Mayıs'ta Türkiye kazanacak"

CHP Kayseri 3.sıra milletvekili adayı Burhan Bahadır Özsoy, babası eski milletvekili, deneyimli politikacı Halil Özsoy’un izinde.Kayseri’nin eski milletvekillerinden Halil Özsoy'un oğlu Burhan Bahadır Özsoy, Kayseri'den Milletvekili adayı olarak Pazar günü yapılacak seçim öncesi yoğun bir çalışma temposu izliyor.

Kayseri'de Millet İttifakı'nın aldığı karar çerçevesinde Saadet, Deva ve Gelecek Partisi adayları CHP çatısı altında seçime giriyor.

Ali Babacan’ın Genel Başkanlığını yaptığı Deva Partisi’nin kurucuları arasında yer alan ve aynı zamanda eski Kayseri Milletvekili Halil Özsoy’un oğlu Burhan Bahadır Özsoy da Kayseri'den Milletvekili adayı oldu. Deva Partisi’nin Beşiktaş İlçe Teşkilatı kurucu başkanı olarak da görev yapan Burhan Bahadır Özsoy, Millet İttifakı’nın ortak liste çalışması çerçevesinde CHP’den 3'üncü sıra Milletvekili adayı oldu.

Burhan Bahadır Özsoy’un babası TBMM XVIII. Dönem Kayseri Milletvekili Seyit Halil Özsoy, Anavatan Partisi’nin de kurucuları arasında yer almıştı.

"14 MAYIS'TA TÜRKİYE KAZANACAK"

KAYSERİ TELGRAF gazetesini ziyaret eden milletvekili adayı Burhan Bahadır Özsoy: "Genel Başkanımız Ali Babacan Beyefendinin vatanseverliğime,tecrübeme, gençliğime olan inancından Deva Partisi Kontenjanindan Kayseri 3.sıra Cumhuriyet Halk Partisi listesinden Milletvekili adayı oldum. Şahsıma olan güvenden dolayı sorumlulugumun fazlasıyla bilincindeyim.  14 Mayıs’ta tüm Türkiye kazanacak" diye konuştu. Bahadır Özsoy’a ziyaret sırasında  Kayseri Telgraf Gazetesi sahibi, Ekonomi Gazetesi Bölge temsilcisi Oktay Ensari, baba Halil Özsoy’un Anap’ın merhum genel başkanlarından Mesut Yılmaz’ın yıllar önceki Kayseri gezisi sırasında  birlikte oldukları bir arşiv fotoğrafını hediye etti.

Burhan Bahadır Özsoy kimdir?

Burhan Bahadır Özsoy Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 3. sıra Kayseri Milletvekili Adayı’dır. Deva Partisi bünyesinde siyaset hayatını sürdüren Özsoy iş insanı, siyasetçi. Genel Başkanı Ali Babacan‘ın olduğu DEVA Partisi bünyesinde siyaset hayatını sürdürmektedir. 2020 senesinde DEVA Partisi Beşiktaş Kurucu İlçe Başkanı olarak görev yapmıştır.Burhan Bahadır Özsoy aslen Kayseri’lidir. 1979 senesinde Kayseri’de dünyaya gelmiştir. Babası Halil Özsoy, annesi ise Solmaz Özsoy’dur. Babası Anavatan Partisi Kurucuları arasında yer alan Kayseri eski Milletvekili Seyit Halil Özsoy’dur.TED Ankara Koleji’ni tamamlamış, ardından Lisans eğitimini Amerika Birleşik Devletleri’nde University Of Hartford ve Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi’nde Turizm ve İşletme Bölümleri üzerine tamamlamıştır.Bahadır Özsoy 44 yaşındadır. Doğum tarihi 1979.Siyaset dışında iş insanıdır. Yurt içi ve yurt dışında sanayi ve turizm alanında faaliyet göstermektedir. Özsoy evlidir, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Diğer Haberler