Talasgücü Belediyespor Play - Off maçları için Mersin'e gitti

Bölgesel Amatör Lig 3'üncü Bölge 3'üncü Grupta şampiyon olan Talasgücü Belediyespor Play - Off maçları oynamak için Mersin'e gitti.
 
3'üncü Lİg'e yükselme müsabakalarından önce son idmanını Sümer Sahasında yapan takım daha sonra yola çıktı. Mersin ev sahipliğinde oynanacak olan Play - Off'larda 3 takımdan 2 galibiyet elde eden takım 3'üncü Lig'e yükselecek. İlk gün Malatya Arguvan Belediyespor ile Gaziantep Ankasspor karşılaşacak. Bu maçın kaybedeni ile Talasgücü Belediyespor karşılaşacak. Kayseri takımı Cuma günü ise ilk maçın kazananı ile karşılaşacak. 
 
HALİL ASLAN: İNŞALLAH KAYSERİ'YE 3'ÜNCÜ LİG TAKIMI KAZANDIRIRIZ
 
Talasgücü Belediyespor Teknik Direktörü Halil Aslan, Play - Off müsabakaları öncesi yapılan son idmandan sonra 1HA mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. 
Halil Aslan yaptığı açıklamada, "Kurayı çektik. Pazartesi günü Malatya Arguvan Belediyespor ile Gaziantep Ankasspor maçını izleyeceğiz. İlk maçımıza Çarşamba günü çıkacağız. Hedefimiz buradaki iki maçtan da galip gelip Kayseri'ye yıllar sonra 3'üncü Lig takımı kazandırmak. Rabbim inşallah nasip eder. Tek hedefimiz tek isteğimiz bu. Takım olarak hazırız. Moralimiz, motivasyonumuz üst düzeyde. Sağ olsunlar, belediye başkanımız ve yönetimimiz hepsi elinden gelenin fazlasını yapıyor. Bizlerde elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Artık Çarşamba ve Cuma günü oynayacağımız maçlarla rabbim inşallah nasip eder Kayseri'ye 3'üncü Lig takımı kazandırırız" diye konuştu.

Diğer Haberler