Vali, başkan ve kaymakamdan anlamlı ziyaret...

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç bir takım temaslarda bulunmak üzere geçtiğimiz gün Yeşilhisar ilçesindeydi.

Yapılan ziyaretler esnasında yaşlı bir çifti de ziyaret eden Vali Günaydın'ın parke taşında, başkan Büyükkılıç ve kaymakam Fatih Bayram'ın ise kütük üzerinde yaşlı çift ile sohbet ederken çekilen bu fotoğrafı ise gönülleri fethetti.

Başkan Büyükkılıç gezi ile ilgili değerlendirmelerini sosyal medya hesabından şu notla paylaştı; "Valimiz Sayın Şehmus Günaydın, Kaymakamımız Fatih Bayram, Belediye Başkanımız Halit Taşyapan ve İl Kültür Turizm Müdürümüz Şükrü Dursun ile güzel ilçemiz Yeşilhisar’ın Soğanlı bölgesini ziyaret ettik.

Bilindiği üzere Soğanlı’da kadınlarımız el emeği göz nuru Soğanlı Bebeği’ni dikerek satışını gerçekleştiriyor. Burada güzel bir satış bölgesi çalışması yapacağımızı belirtmek istiyorum.

Ardından tarihi dokunun fazla olduğu Soğanlı bölgemizde Tahtalı Kilisesi’nde incelemelerde bulunduk. Büyükşehir Belediyesi olarak bu tarihi mekanı ayağa kaldırarak turizme kazandıracağız.

Son olarak Soğanlı Akköy Barajı çevresinde incelemelerde bulunduk. Bütün ilçelerimiz bizim için kıymetlidir. Büyükşehir Belediyesi olarak Kayserimizin her köşesine hizmet etmeye, güzelleştirmeye devam edeceğiz."

Diğer Haberler