
Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç özel çocukları ve ulu çınarları ziyaret etti
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yüksel Ateş Engelsiz Çocuk Evi ve Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi’ni ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarete Vali Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Yüksel Ateş Engelsiz Çocuk Evi ve Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, daire başkanları ile Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç da katıldı. İlk önce Yüksel Ateş Engelsiz Çocuk Evi’nde özel çocuklarla yakından ilgileneren yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç daha sonra Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi’ne geçti. Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç burada Ulu Çınarlardan oluşan kadro ile beraber Çanakkale Türküsünü seslendirdiler.
Ziyarette, merkezi çok beğendiğini söyleyen Vali Çiçek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız ne güzel bir ortam hazırlamış, Allah belediye başkanımızdan razı olsun” dedi.
Yaşlı yaşam ve dayanışma merkezinin bir dinlenme ortamı olduğunu dile getiren Başkan Büyükkılıç ise, “Şehrin göbeğinde canlarımızla, büyüklerimizle dinlenme ortamı. Hayırseverlerimize, belediyemize, çalışanlarımıza dua ediyoruz hep beraber. Büyüklerimizin uğrak yeri hem de kültürümüz yaşatılıyor Kayseri’mizde” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01KAYSERİ’DE SWİNGER(eş değiştirme) OPERASYONU
- 02SADIK YAKUT'A YENİ GÖREV!
- 03Nöbetçi noter geliyor
- 04Cumhuriyet Meydanı'nda Suriyeli Gerilimi
- 05YENİ PARTİ İÇİN BAĞDA TOPLANTI !
- 06Ünlü iş adamı öldürüldü
- 07Kayseri Büyükşehir Belediyesinin yeni meclisindeki üye dağılımı belirlendi
- 08ORUÇ TUTAMAYAN NE KADAR FİDYE VERECEK?
- 09BOYDAK HOLDİNGİN 3 ŞİRKETİ HALKA ARZ
- 10PINARBAŞI'NA DEV TESİS YAPILACAK
- 11Kayseri'de iğrenç olay; 14 yaşındaki kıza cinsel istismardan 2 tutuklama
- 12Gün olur, asra bedel...
- 13Mahalleli Suriyelilere karşı sokağa döküldü
- 14Son dakika... Cumhur İttifakı belediye meclis üye adayları belli oldu
- 15Millet İttifakının Büyükşehir adayı Dursun Ataş oldu
- 01 Kayseri genelinde okullar 1 gün tatil
- 02Kampanyası tamamlanan Hasan Çınar için balon uçuruldu
- 03Kayserispor, Giresunspor hazırlıklarını tamamladı
- 04Büyükşehir Ulaşım A.Ş.'den vatandaşın ulaşımı için 150 milyona yakın işlem
- 05Milletvekili Ataş, kadın buluşmasına katıldı
- 06İncesu sömestr etkinliklerine bin 13 çocuk katıldı
- 07Hunat’ta yol, otopark ve trafik sorununu ortadan kaldıracak yeni bir çalışmaya başlayacak
- 08Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı
- 09Başkan Çolakbayrakdar: "Şampiyon sporcular yetiştiriyoruz"
- 10Kayseri’de Anadolu Ateşi rüzgârı esti
- 11Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği genel kurulu başladı
- 12Talas Belediyesi’nden Şubat ayı etkinlikleri
- 13Uyuşturucu madde operasyonunda 1 gözaltı
- 14Kayserispor'da Bilal Bayazit'in sözleşmesi 3 sene uzatıldı
- 15Develi Belediye Spor – Bursa Büyükşehir Belediye Spor: 3-0