Vekillerden, Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyareti

Ak Parti Kayseri Milletvekilleri Mustafa Elitaş, Taner Yıldız, İsmail Tamer ve Ak Parti İl Teşkilatı 31 Martta seçilen Belediye Başkanlarını ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’temennisinde bulundu.

Kayseri Milletvekili ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Milletvekili ve eski Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile AK Parti İl Yönetimi, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’nu makamında ziyaret ederek‘HAYIRLI OLSUN’ dediler.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’nu ziyaret ederek, 2019 projeleri hakkında bilgilerde alan heyet bu başarının esas kazancının KAYSERİ VE KAYSERİLİLER olduğunu söylediler.

 Kayseri Milletvekili ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız, örnek ve referans belediye Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’nun açıklamış olduğu projelerin Melikgazililer tarafından beğenildiğini ve takdir gördüğü bunun bir ifadesi olarak büyük bir oy oranı ile seçerek adeta tasdik ettiklerini söyledi.

Kayseri Milletvekili ve eski Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, bu ziyaret ile bir bakıma Melikgazi Projelerine verilen onaya hayırlı olsun dediklerini ve BaşkanPalancıoğlu’nu tebrik ederek her türlü destek ve katkının sağlanacağını söyledi.

Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, bu seçimlerde Melikgazi’de partilerin değil projelerin adeta yarıştığını ve yarışı göğüsleyenin de yine Başkan Palancıoğlu olduğunu belirtt

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ise Kayseri’nin bir bütün olduğunu her karış için hazırlanan projelerin ve yatırımların teker teker gerçekleştirileceğini ama Kayseri’nin lokomotifinin Melikgazi olduğu, çünkü şehrin yarısından fazlasına hizmet verdiğini kaydetti.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Nerede kalmıştık, diyerek hizmet ve yatırımlara devam edeceğiz. Biz kazanmadık, Kayserililer bize sorumluk verdi, güvendi. Şimdi sıra yatırımlarda bu açıdan kaybedecek zamanımız yok, Özellikle ekonomiyi artırıcı istihdama katkı sağlanacak yatırımlara öncelik verilecektir. Gönül ve sosyal Belediyecilik ilkemiz ise önceliklerimiz arasındadır” dedi. Ziyaret sonrası çekilen hatıra fotoğrafı ile birlik ve beraberlik mesajları verilerek kazananın KAYSERİ olduğu vurgusu yapıldı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Talas Belediye Başkanı seçilen Mustafa Yalçın’ı AK Parti Kayseri Milletvekilleri Mustafa Elitaş, Taner Yıldız ve İsmail Tamer ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Başkan Yalçın misafirlerini belediye girişinde karşıladı. Daha sonra makamda süren ziyarette konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, “Allah sıhhat içinde başarılı güzel hizmetlerinizi, bilginiz ve tecrübenizle Talas’a aktarmayı nasip etsin. Size her zaman güvendik, Talas halkı ve Kayserili hemşehrilerimiz de güvendi.” dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, “Melikgazi Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Palancıoğlu’nun bıraktığı yerden hizmetleri daha da yukarı çıkartarak, Talas’ın hak ettiği yere sizin başkanlığınızda ulaşacağına inanıyoruz. Ben de bir Talas’ta ikamet eden biri olarak büyük bir mutluluk duydum. Tebrik ediyoruz.” diye konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, milletvekillerine seçim kampanyası döneminde desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Sizlere, il ve ilçe teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çok uyumlu bir çalışma dönemi gerçekleştirdik. Sonucunda çok şükür vatandaşımızın teveccühü ve Allah’ın izniyle sorumluluk gerektiren görevi aldık. İnşallah sizlerin yüzünü kara çıkarmayacak çalışmaları gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Ziyarette AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin, İlçe Başkanı Kerem Ekici ve Talas Belediye Meclis üyeleri de hazır bulundu.Kayseri Milletvekili ve Enerji ve Tabi Kaynaklar önceki dönem Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Milletvekili ve önceki dönem Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, AK Parti İl Yönetimi, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dediler. Ziyarete Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç ve Belediye Meclis üyeleri ve ilçe teşkilatı da katıldı.

31 Martta yapılan seçimlerin ardından Hacılar Belediye Başkanı seçilen Bilal Özdoğan’ı ziyaret ederek, Hacılar için yeni dönemde yapılacak projeleri hakkında bilgilerde alan heyet,Başkan Özdoğan’a başarılar diledi. Kayseri Milletvekili ve önceki dönem Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş burada yaptığı konuşmada, “Doğan Başkanımızın başlattığı Hacılar’daki kentsel dönüşüm projesi, sizin vekâlet ettiğiniz dönemdede aynı şekilde hızlı devam etti. İnşallah bu süreçtede sıfırdan yeniden başladığınız ama engin tecrübe ile aldığınız görevi başarı ile yerine getireceğinizi ümit ediyoruz. Tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

Kayseri Milletvekili ve Enerji ve Tabi Kaynaklar önceki dönem Bakanı Taner Yıldız ise, “Hacılar sizi tanıyor, siz Hacıları son derece iyi tanıyorsunuz. Doğan Başkanımızın bıraktığı bayrağı inşallah dahada yükseklere çıkartacaksınız. Biz sizin şahsınızda bütün Hacılarlı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz, göstermiş oldukları teveccühten dolayı. Şimdiye kadar malum 31 Mart Pazar akşamına kadar siyasi partiler arası rekabet vardı. Pazartesi sabah itibari ile onların artık hepsi hizmete dönüşüyor. Bütün Hacılarlılara yüzde yüzüne hizmet götüreceğinize olan inancı, bütün Hacılarlı hemşerilerimizde biliyorlar. Başarılar diliyoruz. Bütün Milletvekili arkadaşlarımızla beraber Ankara’da Hacılar’ın ve sizin yanınızda olduğumuzu bu vesileyle bir kez daha belirtiyoruz. Allah sağlık, sıhhat içerisinde 5 yıl hizmet yapmayı nasip etsin inşallah.” şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de, “Bundan önceki yapmış olduğunuz vekâleten görevi, Hacılarlı hemşerilerimiz size asaleten verdiler. Zaten o bir takdirdir. Şuana kadar daha önce yaptıklarınız, bundan sonra yapacaklarınızın ifadesidir. Allah yolunuzu açık etsin diyorum. Bende tebrik ediyorum.” Dedi.

Son olarak söz alan ve 31 Mart seçimlerinin Hacılar’da güzel, sükûnet ile sakinlikle geçtiğini söyleyen ve bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Özdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çünkü bizim bir Cumhur İttifakı birlikteliğimiz var ama Ak Parti nezaketimiz, Ak Parti dava arkadaşlığı, gönüldaşlığımızında bu nezakette bu sükûnette büyük bir rol oynadığını hep birlikte müşahede ettik, şahit olduk. Aynı şekilde diğer partilerdede bu nezaketi ben bütün yayınlardada bahsettim. Hacılarımıza yakışır nezaketide gösterdiler. Bu anlamda Pazartesi sabah itibari ile biz herkesin Başkanı olmak üzere inşallah gönül belediyeciliğinin en güzel örneğini ilçemizde göstermek istiyoruz. Bu anlamda da biz Pazartesi günü itibariylede vatandaşlarımızla hasbihal etmeye, esnafımızla birlikte olmaya başladık. Bundan sonrada Doğan Başkanımın başlattığı, içinde bizimde yardımcılık ve vekalet döneminde olduğumuz kentsel dönüşüm en büyük vizyon projemiz inşallah. İlçemizde bunu sizlerin Ankara’dan desteği inkâr edilemez kesinlikle. Bakanlıklarınız döneminde olduğu gibi yine bu dönemdede inşallah bizleri yalnız bırakmayacağınıza eminiz. Çünkü biz Ankara desteğimizle bugünleri gördük. İnşallah bundan sonraki süreçte de her türlü desteği göreceğimizden eminiz. Bende bu nazik ziyaretinizden dolayı çok çok teşekkür ediyorum.”

Diğer Haberler