Ataş, Pınarbaşı ve Tomarza’’da davul zurnayla karşılandı

Millet İttifakı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, ilçelerde yoğun ilgi görüyor. Ataş’ı, Pınarbaşı ve Tomarza ziyaretlerinde vatandaşlar davul zurnayla karşıladı. Burada Suriyelilere dikkat çeken Ataş, “Kayseri’de İŞKUR’a 57 kişilik iş için 12 Bin 500 kişi başvuruyor. Vatandaş açlık sınırında yaşıyor. Biz ise Suriyelilere sahip çıkıyoruz. Artık bizim Türk Milleti olarak sirkelenip, kendimize gelmemiz gerekiyor” dedi. İktidarı eleştiren ve “Onlardan size fayda gelmez. 17 yıldır iş başındalar, ülkenin, ilçelerin hali ortada” diyen Ataş, “Şimdi ‘rekor kıracağız’ diyenler, tir tir titremeye başladı. Eminim ki bu seçimi alacağız. Değişim ve dönüşüm başlayacak. Her zaman değişimde bereket vardır.” ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, ilçelerde vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Gittiği yerlerde vatandaşın bağrına bastığı ve “Umut sensin” dediği Ataş, gösterilen yoğun ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti. Pınarbaşı ve Tomarza’da seçim çalışmalarını sürdüren Ataş, Pınarbaşı’da partisinin Belediye Başkan adayı CUMA Sağlam’ın seçim ofisini açtı, ardından Tomarza, Dadaloğlu ve Emiruşağı’nda da vatandaşla bir araya geldi, dertleşti.

DAVUL ZURNAYLA KARŞILANAN ATAŞ: BİRLİKTE İYİ GÜNLERE KAVUŞACAĞIZ

Gittiği yerlerde coşkuyla ve aynı zamanda davul zurnayla karşılanan Ataş, soğuk havada kendisini karşılamaya gelen vatandaşlara teşekkür etti. Ataş, Pınarbaşı’da yaptığı konuşmada kalabalığa seslenerek, “Soğuk günde beni karşıladınız,  sağ olun. Ben seçim zamanı söz verecek, ardından Ankara’da sefa sürecek adam değilim. Her şeyim burada ve her zaman aranızdayım.  Acısıyla, tatlısıyla ömür boyu hep bir arada olacağız. Ben Cuma kardeşime de hayırlı olsun diyorum. İnşallah 1 Nisan’da belediye başkanı seçilecek ve sizlerle birlikte davulla zurnayla belediye başkanlığı koltuğuna oturacak. Hizmetlerin devam etmesini ve artık bir şeylerin değişmesini istiyorsanız 31 Mart’ta yapmanız gerekeni sizler biliyorsunuz. İnşallah hep birlikte iyi günlere kavuşacağız” diye konuştu.

“57 KİŞİ İÇİN İŞKUR İLANA ÇIKTI, 12 BİN 500 KİŞİ BAŞVURDU

DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR, DEĞİŞİMDE BEREKET VAR”

Ataş, Kayseri’de İŞKUR’a 57 kişilik iş için 12 Bin 500 kişinin başvuru yapmasına değinerek, şunları söyledi,  “57 kişi için İŞKUR ilana çıktı, 12 Bin 500 kişi başvurdu. Sadece Pınarbaşı’da değil, Kayseri’de de yüzde 25 vatandaşımız açlık tehlikesi ile karşı karşıya ve açlık sınırının altında yaşıyor. Biz kime sahip çıkıyoruz? Suriyelilere. Sahabiye’de vatandaşları ziyaret ederken, gördüm 4 Suriyeli sarraf dükkanı açmış. Biz onlara destek veriyoruz. Artık bizim Türk Milleti olarak sirkelenip, kendimize gelmemiz gerekiyor. Ben 8 aylık milletvekiliyim. Birileri gibi Ankara’da lüks içinde yaşayabilirdim.  Ancak gördüğüm şeyler beni belediye başkan adayı olmaya zorladı. Onlardan size fayda gelmez. 17 yıldır iş başındalar, ülkenin, ilçelerin hali ortada. Ben ilçelere hak ettiği hizmeti sunmak için aday oldum. Tablo ortada. Şimdi bir süre önce ‘rekor kıracağız’ diyenler, tir tir titremeye başladı. Eminim ki bu seçimi alacağız. Değişim ve dönüşüm başlayacak. Her zaman değişimde bereket vardır.”

 

Daha sonra Tomarza’da Belediye Başkan adayı Osman Koç ve Millet İttifakı il yöneticileriyle çalışmalarını sürdüren Ataş, burada da vatandaşlarla sohbet etti, dert dinledi ve projelerini anlattı. Dadaloğlu ve Emiruşağı’nda da  coşkuyla karşılanan Ataş, işsizliğe dikkat çekti ve Suriyelilerle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Millet İttifakı adayları ve parti yöneticileriyle ziyaretlerini gerçekleştiren Ataş,  Dadaloğlu’da, “Dadaloğlu seninle gurur duyuyor” sloganları ile karşılandı.

“24 HAZİRAN’DA BİZE OY VERİN ÜLKE UÇACAK DEDİLER, ÜLKEDE

ENFLASYON UÇTU, ZAMLAR UÇUŞTU, MİLLET YOKSULLAŞTI”

Ataş, burada da vatandaşların sıkıntılarına değindi ve projelerini anlattı. “Kimseyi ayrıştırmadan, herkese kucak açacağız” diyen Millet İttifakı İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, yanlış politikalarla milletin ekonomik sıkıntılarla baş başa bırakıldığını söyledi. "Daha düne kadar 'uçağımız göklere çıkacak’ diyenler bugün milleti patates, marul kuyruğuna mahkum etti” ifadelerini kullanan Ataş, “Suriye’nin gençlerine sahip çıkacaklarını, bizim vatanı için gözünü kırpmadan canını verecek gençlerimize sahip çıksınlar. Bunun yanında sürekli ‘beka’ diyorlar. Asıl beka dedikleri, kendi koltukları. Millet bunu görüyor ve artık inanmıyor. Bizim olduğumuz yerde beka sorunu olmaz. Ne diyorlardı, 24 Haziran’da oy isterken, ‘Bize oy verin, ülke uçacak’, ‘Bize oy verin faizle nasıl uğraşılır göreceksiniz’ Millet güvendi, oy verdi. Ne oldu, ne değişti? Enflasyon uçtu, faizler uçtu. Millet yoksullaştı. Millet artık gerçekleri gördü. 31 Mart’ta bir tokat atacak ve bu iktidara ders verecek” diye konuştu.

Ataş’a ziyaretlerinde CHP Milletvekili Çetin Arık, CHP İl Başkanı Ümit Özer, İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Bozkurt ve partisinin il ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.

Diğer Haberler