Başkan Büyükkılıç, Gaziantep'te fuara katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gaziantep'te düzenlenen Expobel Çevre, Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in ev sahipliğinde gerçekleşen fuarda Büyükkılıç'ın yanı sıra Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin ile farklı illerden gelen büyükşehir ve ilçe belediye başkanları yer aldı.

Başkan Büyükkılıç, beraberindeki heyet ile fuar öncesi 25 Aralık Gaziantep Savunması Kahramanlık Panoraması ve Müzesi'ni gezdi.

Büyükkılıç, Ortadoğu Fuar Merkezi'nde gerçekleşen Expobel Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarı 2021 ile Pandemi Sonrası Bölgesel Kalkınma Toplantısı'na, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile katıldı.

Fuarda Kayseri de yerini alırken, Kayseri'nin akıllı şehircilik ve bilişim alanında yapılan projeleri ve hizmetleri katılımcılara tanıtıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Suver ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin'e stantta pastırma ikram edildi.

Öte yandan Hisarcıklıoğlu da fuarda Kayseri standını gezerek, davetlilere pastırma ikram etti.

 

Diğer Haberler