CHP, Cumartesi günü üye katılım töreni düzenleyecek

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ümit Özer, Cumartesi günü Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın katılımıyla yeni katılan üyeleri için tören düzenleyeceklerini ifade etti.

Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve partililerle birlikte parti binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Özer, "Türkiye’nin birleştirici gücü CHP, ülkemizin zor süreçlerden geçtiği şu dönemde kararlılıkla mücadelesini sürdürüyor. Örgütümüz her alanda milletin sesi olmak için çalışıyor. CHP kadroları, haksızlıkları, yolsuzlukları gündeme taşıyor. Yetim hakkına göz dikenlere, milletin hakkını talan edenlere karşı her alanda, her yerde dik duruyor. Her geçen gün artan yasaklara, baskılara boyun eğmeden kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Yokluğa, yoksulluğa, çaresizliğe hapsedilmek istenen vatandaşımızın yanında, zulmü yapanların karşısında duruyoruz. Hak, hukuk, adalet diyerek, aydınlık Türkiye yolunda ilerliyoruz. Halkımızla birlikte, halkın iktidarı, özlenen Türkiye’ye kavuşma heyecanı ile yürüyoruz. Biliyoruz, bu onurlu mücadelede yalnız değiliz. Çünkü halkımız bizim yanımızda." dedi.

"Vatandaşımız, artık AKP’nin karanlığından kurtulmak istiyor." ifadelerini kullanan Özer, "Yaptığımız çalışmalarla Kayseri’nin her mahallesinde varız. Her mahallede üyelerimiz var. Halkın partisine coşkuyla, umutla katılımlar sürüyor.Özellikle AKP’ye, MHP’ye ve diğer bazı partilere geçmişte oy vermiş, üye olmuş vatandaşlarımız da, yaşanan kötü tablonun ardından kurtuluşun ve kuruluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nde buluşuyor.Yine daha önce hiçbir partiye üye olmamış vatandaşlarımız da bu kötü gidişe hep birlikte dur demek için halkın partisinde buluşuyor. Cumartesi günü de bu kapsamda Kayseri’de yine önemli bir toplantıya, önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapacağız. Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Oğuz Kaan Salıcı’nın da katılımıyla Üye Katılım Törenimizi yapacağız. 4 Haziran Cumartesi Günü saat 13.00’te Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapacağımız ve yeni üyelerimizle bir araya geleceğimiz, parti rozetlerini takacağımız bu anlamlı buluşmaya partililerimizi ve vatandaşlarımızı bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Diğer Haberler