CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, çocuklara bayramlık yolladı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Kayseri'de yaşayan küçük çocuklara bayramlık kıyafet yolladı.
 
Kılıçdaroğlu Gönüllülerinin organize ettiği faaliyetlerde küçük çocuklara bayramlık kıyafetler hediye edilirken, çocukların annelerine  de Kılıçdaroğlu’nun yazdığı mektuplar ulaştırıldı.
 
Dağıtımı gerçekleştiren ekipler, Boztepe, Sancaktepe, Karpuzatan, Gesifatih, Belsin, Battalgazi, Ziyagökalp, Eskişehir Bağları'nda vatandaşla görüşerek bayramlık kıyafetleri dağıttı. Ayrıca 'Aile Destek Sigortası' da anlatılırken, konu hakkında konuşan 'Kılıçdaroğlu Gönüllüleri' Kayseri İl Koordinatörü Erden Erdenler: "Kılıçdaroğlu Gönüllüleri olarak Genel Başkanımızın yoksulluğa karşı mücadele çağrısına destek amaçlı ilimizde 400 çocuğumuza genel başkanımızın hediyelerini annelerine ise genel başkanımızın mektuplarını ulaştırdık. Türkiye bu zor günleri eninde sonunda aşacaktır. Bugünlerde her zamankinden daha fazla bir olmaya iri olmaya diri olmaya ihtiyacımız var. Biz Kılıçdaroğlu gönüllüleri olarak imkanlar el verdiği ölçüde vatandaşlarımızla dayanışma göstermeye çalışacağız." dedi.

Diğer Haberler