CUMHURBAŞKANI EKİM AYINDA KAYSERİ’DE

KAYSERİ TELGRAF (Özel)- CUMHURBAŞKANI R.Tayyip Erdoğan’ın yerel seçimler sonrası çıkacağı   yurt gezisinde ilk durağının  Konya, ardından da Kayseri olacağı kesinleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ekim ayının ilk haftasında Kayseri’ye gelmesi, çeşitli ziyaretler ve toplu açılışlar yapması bekleniyor
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri’deki yurt gezisi kapsamında kentin sorunlarıyla ilğili alacağı brifingin ardından  Cumhuriyet meydanında halka hitap ederek, başta büyükşehir belediyesi olmak üzere bir çok hizmetin toplu açılışını yapması bekleniyor. KAYSERİ TELGRAF’ın ulaştığı bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri’de AK Partili eski ve yöneticilerle de bir araya gelerek,  Abdullah Gül destekli  Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulacağı ifade edilen yeni partilerle ilgili olarak görüşlerini iletecek.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gezisine  Ankara’dan Kayserili kabine üyesi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile AK Parti Genel başkan yardımcısı  Mehmet Özhaseki’de eşlik edecek.

HÜRRİYET gazetesinin deneyimli ve kulis bilgileri oldukça sağlam yazarlarından Abdülkadir Selvi’de, köşe yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri’ye yapacağı ziyarete ilişkin olarak, şunları yazdı :


‘’ERDOĞAN’IN GEZİLERİ

Yeni siyasi partilerin ayak seslerinin duyulduğu bir sırada siyasi tarihimize yön veren bu anekdotları paylaşmak istedim. 
Yeni parti kuracaklar artık gün saymaya başladılar.Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Abdullah Gül-Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu’na karşı kılıcı çekmiş durumda. Erdoğan, il başkanları toplantısında “Birileri parti kuruyormuş, hiç bunları kafanıza takmayın. Bu tür ihanetlerin içerisinde olanlar bu işin bedelini de ağır öderler” dedi. Erdoğan, Kurban Bayramı’ndan sonra yeni partilere karşı harekete geçiyor. Konya ve Kayseri’yi ziyaret edecek. Konya Davutoğlu’nun, Kayseri Abdullah Gül’ün memleketi. Davutoğlu ve Gül’ü memleketlerinde hedef alacak. Biz ne dersek diyelim tarih tekerrür ediyor, bize ise izlemek ve dersler çıkarmak düşüyor.’’

 

Diğer Haberler