Kayseri Telgraf Özel Haber... Kayseri Valiliği 'koronavirüs iletişim hattı' kurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 büyükşehirde korona virüs tedbirlerinin bir kısmını valiliklerin belirleyeceğini açıklamasının ardından Kayseri Valiliği hareket geçti. Vali Şehmus Günaydın'ın talimatlarıyla oluşturulan '[email protected]' adresinden vatandaşlar bu süreçte, dilek ve şikâyetlerini yetkililere ulaştırabilecek.

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın'ın göreve başladığı günden itibaren vatandaşlarla aradaki sınırı kaldırmak maksadıyla cep telefonu numarasını muhtarlar ve STK temsilcilri ile paylaşması geniş yankı uyandırmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın direktifleri üzerine '[email protected]' adresine yöneltilecek talepler bizzat Vali Şehmus Günaydın tarafından değerlendirilecek. Böylesi kritik bir süreçte oluşturulan bu iletişim ağı ile birlikte vatandaşların istekleri anında ve şeffaf bir şekilde çözüme kavuşturulacak, 'devlet-millet' iş birliği ile bu salgının da üstesinden gelinecektir.

Biz de Kayseri Telgraf olarak sorumlu yayıncılık anlayışımız gereği korona virüs salgını süresince yapılan çağrılara vatandaşlarımızın titizlikle uymasını talep ediyor, herkesi kendi karantinasını oluşturmaya davet ediyoruz.

Unutmayalım ki elbirliğiyle aşamayacağımız hiçbir sorun yoktur.

Bu devlet bizimdir, bu ülke bizimdir, Kayseri bizimdir...

Diğer Haberler