Kilim Mobilya 'TSE Covid-19 güvenli üretim belgesi' aldı

Kilim Mobilya, pandemi sürecinde hijyeni sağlamak, enfeksiyonu önlemek ve kontrol altında tutabilmek için oluşturduğu eylem planı ile TSE’nin belirlediği standartları hayata geçirdi. Firma, denetimler sonucunda “TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi” aldı.

Firmadan yapılan açıklamaya göre, dört üretim tesisi ve 207 mağazasında çevreye saygılı ve farkındalığı yüksek bir iş yapma modeli uygulayarak iş ortakları, müşterileri ve toplumda da sağlık, hijyen ve kaliteye yeni bir perspektif oluşturmayı amaçladıklarını aktardı. TSE yetkilileri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu mobilya sektöründe TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesine sahip oldu.  

Kilim Mobilya, üretim tesisleri tamamıyla dezenfekte edildikten sonra, hijyen ve sosyal mesafe kuralları gözetilerek yerleşim ve çalışma alanları yeniden düzenlendi. Tesisteki tüm mekanlar hijyen kurallarına uygun hale getirildi. Personelin çalışma sırasında giyeceği elbise, eldiven, maske gibi özel ekipmanlar tedarik edildi. Bunun yanı sıra iletişim ve seyahat gerektiğinde uyulması zorunlu koşullar sağlandı. Ürün nakliyatı ve seyahat sırasında kullanılacak arabalar hijyenik hale getirildi. Üretimin her aşamasında uyulması gereken kuralların eksiksiz uygulanabilmesi için Kilim Mobilya personeline özel eğitimler de verildi.

Diğer Haberler