MHP’Lİ VEKİLLERLE ‘’İCRAATIN İÇİNDEN’’

KAYSERİ TELGRAF (Özel)-MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Kayseri milletvekilleri İsmail Özdemir ve Baki Ersoy, 2018-2019 arasındaki bir yıllık yasama faaliyetlerindeki çalışmalarını düzenledikleri toplantıyla medyaya anlattı. MHP’li vekillerin dile getirdikleri çalışmaların ağırlığını Kayseri ve yurtdışı programları aldı.
MHP Kayseri il Başkanlığındaki basın toplantısına  milletvekilleri İsmail Özdemir ve Baki Ersoy’un yanı sıra il başkanı Serkan Tok, Belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile Ülkü Ocaklarının üst düzey yöneticileri, parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. MHP Kayseri milletvekillerinin 27. Dönem yasama faaliyetleri kapsamında Kayseri için yaptıkları etkinlikler kanun teklifleri, soru önergeleri, araştırma önergeleri, genel kurul konuşmaları, komisyon konuşmaları medyaya dağıtıldı. Kayseri merkez ile ilçelerinin sorunları arasında ulaşım, sağlık, eğitim en başta yer alırken, MHP’li vekillerin Kayseri’ye ilişkin çok sayıda sorunu TBMM’de dile getirdikleri ve bakanlıklar nezdinde bunların takipçi oldukları ifade edildi.
Kayseri’yi TBMM’de temsil eden MHP milletvekilleri Özdemir ve Ersoy’un 1 yıl içinde  ülkemizi temsilen 14 geziye katıldıklarak, 17 ülkeyi ziyaret ettikleri ifade edildi.

Diğer Haberler