Saadet Partisi İl Başkanı Ürkündaş’tan 'Dünya Çiftçiler Günü’’ mesajı

Saadet Partisi İl Başkanı Nuri Ürkündaş; “14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü” dolayısıyla yayımladığı mesajında bütün çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Gününü kutluyorum’’ dedi.

İl Başkanı Ürkündaş; "Çiftçilik, tarihin en eski ve önemli mesleklerinden biridir. Çiftçilerimizin büyük emek verdiği tarım ve gıda üretimi, hayatımızın sürdürülebilmesi için en temel ve vazgeçilmez unsurlardan biridir. Çiftçi emek veren ve üretendir. Çiftçi, alın teri ile adeta toprağı ilmek, ilmek işleyerek, üreten insandır. Emekleri ve gayretleriyle toprağı işleyen ve bu anlamda bizlere hizmet eden bütün çiftçilerimize çalışmalarında kolaylık, hasatlarında bereket diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ürkündaş; Çiftçilerimize yönelik yatırımların ve destekleyici çalışmaların arttırılarak devam ettirilmesi çok önem arz etmektedir. Çiftçilerimizin; Üretim ve verimliliğinin arttırılması, yaşam şartlarının yükseltilmesi, ürettikleri ürünlerinin,alın terlerinin,emeklerinin karşılığını ziyadesiyle almaları çok önemlidir diyen Ürkündaş; Toprağı bin bir zorluklarla, emekle işleyen, tarımsal üretimin her kademesinde kadın-erkek çalışan, üreten ve ülkemizin kalkınması için ter döken tüm çiftçilerimiz, kalkınmamızda, ülkemizin dış ülkelere bağımlı kalmamasında ürettikleri yerli ürünlerle büyük katkıları vardır diyerek mesajını şu sözlerle sonlandırdı.  Kayseri’mizde ve Ülkemizdeki saygı duyduğumuz bütün çiftçilerimizin, Saadet Partisi il Başkanı olarak 14 Mayıs Çiftçiler gününü kutluyor, mahsullerinin bereketli olmasını yüce Rabbimden diliyorum.ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler