SigortaKurdu genel müdürlük ofisini İstanbul'a taşıdı; Kayseri'ye bölge müdürlüğü kurulacak

Sektörde 15 yılı aşkın tecrübesi bulunan ÜNL Grup Sigorta; 2019 yılında oluşturduğu yeni markası SigortaKurdu ile gelişerek büyüyen müşteri portföyüne daha profesyonel hizmet sağlamak ve dijitalleşen dünyada pazar payını arttırmak amacıyla genel müdürlüğünü sektörün kalbi niteliğinde bir konuma taşıyarak artık İstanbul Kozyatağı’nda bulunan Çelikbilek Plazadaki yeni ofisi ve çalışma ekibi ile iş ortaklarına ve müşterilerine hizmet vermeye devam edecek.

SigortaKurdu yönetiminin, genel müdürlük ofisini İstanbul'a taşınmasıyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

"Sigortalılarımıza yenilikçi çözümler üretebilmek ve ihtiyaçlarını ekonomik olarak karşılayabilmek için tecrübeli ve alanında uzman personelimizi, dinamik altyapıyla destekledik.

Bu amaçla Genel Müdürlüğümüzü İstanbul’a taşıyarak, sigorta şirketleri ve diğer iştiraklerimize daha yakın olmak, satış ve hasar süreçlerini daha da kısaltmayı hedefledik.

Aynı zamanda Kayseri’ye de İç Anadolu Bölge Müdürlüğü binamızı açarak İstanbul’a uzak kalan pazarda da varlığımızı devam ettirmek istiyoruz.

Türkiye genelinde son zamanlarda oldukça yaygınlaşan sigorta acentesi şubeliği sistemine ise rakiplerimizden tamamen farklı bir bakış açısı getirerek şube ve şube adaylarımıza özel eğitim sistemi ve dijital imkanlar sağlayarak sektöre bilinçli, bilgili ve yetenekli şubeler kazandırmak hedefindeyiz."

Diğer Haberler