TOBB’dan KTO’ya 5 yıldızlı ‘A sınıfı akreditasyon sertifikası’

Hizmet kalitesini Avrupa standartlarına taşıyan Kayseri Ticaret Odası’na (KTO), 5 yıldızlı A sınıfı Akreditasyon Sertifikası verildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Kurulu tarafından yürütülen Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi yenileme denetimlerini başarıyla tamamlayan Kayseri Ticaret Odası, 5 yıldızlı A Sınıfı Akreditasyon Belgesini almaya hak kazandı. KTO’da denetçi Ayşe Nur Atay tarafından Akreditasyon standardında yer alan 13 farklı kriterle ilgili, Kalite ve Akreditasyon, Bilgi-İşlem, Basın-Yayın, Etkinlik ve Organizasyon, Meslek Komiteleri ve Üye İlişkileri, Proje-İstatistik, Yazı İşleri ve Mali İşler ve İnsan Kaynakları birimleri standart sorularının tek tek yöneltilmesiyle 2 gün boyunca denetlendi.  Kayseri Ticaret Odası’nda 75 adet iyi uygulama belirlendi. Denetçi  Atay, sistemli ve özverili olarak yürütülen ekip çalışmalarından dolayı çalışanları ve yönetim kurulunu tebrik etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, sertifika töreninde Avrupa standartlarında hizmet sunmayı sürdüren KTO’yu tebrik ederek  “A Sınıfı Akreditasyon” sertifikasını başkan Ömer Gülsoy’a takdim etti.​ Akreditasyon sistemine yönelik önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Gülsoy’“Akredite Oda” ünvanı ile hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını söyledi. 

Diğer Haberler