"Develi'ye verilen seçim vaatleri gerçekleşmedi"

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, TBMM’de yaptığı konuşmada Develi ilçesinin sorunlarını gündeme taşıdı.

İktidarın, seçim dönemi Develi’ye birçok söz verdiğini anımsatan Genç, verilen sözlere rağmen vaatlerin gerçekleşmediğini ve Develilerin mağduriyet yaşadığını kaydetti.

Vatandaşların, Develi’de otobüs terminalinin yenilenmesi, halk ekmek fabrikasının kurulması gibi beklentiler içerisinde olduğunu belirten Genç şöyle konuştu:

“Seçim bölgem Kayseri'ye bağlı Develi ilçemizde seçim dönemi verilen sözler unutuldu. Başta otobüs terminalinin yenilenmesi, halk ekmek fabrikasının kurulması ve toplu taşıma hizmetinde Develili hemşehrilerimize seçim vaadi olarak sunulan hiçbir konuda gelişme yaşanmadı. 68 bin nüfuslu ilçemizde organize sanayinin bir türlü hayata geçmemesinden dolayı istihdam her geçen gün daralıyor. Develi'nin önemli firmaları tek tek kapanıyor. Bugün iktidar sağlıkta atılımdan bahsediyor ancak Develi Devlet Hastanesinin birçok konuda eksikleri var. Kayseri'nin en büyük ilçesinin hastanesinde MR cihazı, ultrason cihazı bulunmuyor, bazı bölümlerde hekim eksikliği yaşanıyor, diş hastanesinin bakım ve onarımı için gerekli olan ödenek bir türlü çıkarılamıyor. Buradan yetkililere sesleniyor ve Develi halkına verilen sözleri bir an önce yerine getirin diyor, saygılar sunuyorum.”

Diğer Haberler