
Erciyes’e, yarıyıl tatili süresince her gün otobüs seferi düzenlenecek
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İç Anadolu Bölgesi’nin birinci, Türkiye’nin 5’inci büyük dağı unvanına sahip olan ve Kayseri Erciyes A.Ş. tarafından yönetilen Erciyes Kayak Merkezi’ne yarıyıl tatili boyunca haftanın her günü otobüs seferleri düzenleneceğini söyledi.
Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin sembolü olan, dağcılık ve kış sporları alanında 112 kilometrelik 41 kayak pisti ve 19 mekanik tesisi ile Türkiye’nin önemli merkezlerinden birisi olan Erciyes Kayak Merkezi’ne Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ulaşımın çok rahat ve kolay olduğunu söyledi.
Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Erciyes'e ulaşım çok kolay ve çok rahat. Telesiyeji, ısıtmalı, havalandırmalı konforuyla 19 mekanik tesisi, 41 kayak pisti ve 130 kilometre pist uzunluğuna sahip, toz kar diye nitelendirilen kayakçıların takdir ve tercih ettiği Erciyes’imiz misafirlerinden yoğun ilgi görüyor. Türkiye’nin incisi Erciyes Kayak Merkezimiz yerli ve yabancı turistlerle dolup taşıyor” dedi.
‘YARIYIL TATİLİ BOYUNCA HERGÜN ERCİYES SEFERİ’
Büyükkılıç, öğrencilerin yarıyıl tatiline girdiğini hatırlatarak, “Yarıyıl tatili boyunca Erciyes seferlerimiz haftanın her günü hizmet verecektir. Cumhuriyet Meydanı’ndan Erciyes Kayak Merkezi’ne, kale önünden gidişler, saat 8.30, 9.30, 10.30 ve 11.30 olarak belirlenirken, Erciyes Dağı’ndan dönüşler saat 14.30, 15.30, 16.30 ve 17.30 olarak düzenlendi” diye konuştu.
Erciyes Tekir Kapı ile Hacılar Kapı arasında 10.00 ila 16.00 saatleri arasında ring seferleri gerçekleşeceğini de vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Kış turizminde Erciyes ülkemizin en önemli merkezlerinin başında yer alıyor. Kayserimizin sembolü, dünyanın ve Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden olan Erciyes, yine misafirlerinin gözdesi olmaya devam ediyor” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01KAYSERİ’DE SWİNGER(eş değiştirme) OPERASYONU
- 02SADIK YAKUT'A YENİ GÖREV!
- 03Nöbetçi noter geliyor
- 04Cumhuriyet Meydanı'nda Suriyeli Gerilimi
- 05YENİ PARTİ İÇİN BAĞDA TOPLANTI !
- 06Ünlü iş adamı öldürüldü
- 07Kayseri Büyükşehir Belediyesinin yeni meclisindeki üye dağılımı belirlendi
- 08ORUÇ TUTAMAYAN NE KADAR FİDYE VERECEK?
- 09BOYDAK HOLDİNGİN 3 ŞİRKETİ HALKA ARZ
- 10PINARBAŞI'NA DEV TESİS YAPILACAK
- 11Kayseri'de iğrenç olay; 14 yaşındaki kıza cinsel istismardan 2 tutuklama
- 12Gün olur, asra bedel...
- 13Mahalleli Suriyelilere karşı sokağa döküldü
- 14Son dakika... Cumhur İttifakı belediye meclis üye adayları belli oldu
- 15Millet İttifakının Büyükşehir adayı Dursun Ataş oldu
- 01Başkan Çolakbayrakdar; "İnsana değer katan yatırımlar yapıyoruz"
- 02Başkan Ali Yavuz güven tazeledi
- 03 Kayseri genelinde okullar 1 gün tatil
- 04Kampanyası tamamlanan Hasan Çınar için balon uçuruldu
- 05Kayserispor, Giresunspor hazırlıklarını tamamladı
- 06Büyükşehir Ulaşım A.Ş.'den vatandaşın ulaşımı için 150 milyona yakın işlem
- 07Milletvekili Ataş, kadın buluşmasına katıldı
- 08İncesu sömestr etkinliklerine bin 13 çocuk katıldı
- 09Hunat’ta yol, otopark ve trafik sorununu ortadan kaldıracak yeni bir çalışmaya başlayacak
- 10Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı
- 11Başkan Çolakbayrakdar: "Şampiyon sporcular yetiştiriyoruz"
- 12Kayseri’de Anadolu Ateşi rüzgârı esti
- 13Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği genel kurulu başladı
- 14Talas Belediyesi’nden Şubat ayı etkinlikleri
- 15Uyuşturucu madde operasyonunda 1 gözaltı