
Başkan Ali Yavuz güven tazeledi
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi 8. Olağan Genel Kurulunda Ali Yavuz güven tazeledi. Seçimde mevcut başkan Ali Yavuz 175 oy, Yılmaz Üçkan 106, Mete Kurt ise 28 oy aldı.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi 8. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Kurulda yarışan 4 isimden biri olan Ömer Özen adaylıktan çekildi böylece Yılmaz Üçkan, Mete Kurt ve Ali Yavuz yarıştı.
Gültepe Kültür Merkezi'nde yapılan genel kurulda 3 liste ile seçime gidildi. Seçim sonunda 175 oy alan mevcut başkan Ali Yavuz yeniden seçildi. Diğer adaylardan Yılmaz Üçkan 106, Mete Kurt ise 28 oy aldı.
Görev yaptığı süre içerisinde her zaman samimiyetle, halis niyetle hizmet ettiğini söyleyen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ali Yavuz, “17 Mart 2020’de pandemiden dolayı ülkemizde tüm kurum ve kuruluşlar devletimizin emriyle 10 Haziran 2020’ye kadar kapatıldı. Bu tarihten sonra ülkemiz normalleştirme sürecine girinceye kadar zaman zaman kısmi kapanma ve kısıtlamaları yaşayarak bu zorlu süreçte elimizden geldiğince sizlerin her koşulda yanında olmaya çalıştık. Şehidimin değerli annesi, babası, eşi, evlatları ve gazi arkadaşları görev yaptığım süre içerisinde her zaman samimiyetle halis niyetle sizlere hizmet ettim. Yaptığımız her işte sadece Rabbimin rızasını ve sizlerin duasını gözettik. Bizler vatana can, kan vermiş ve bedel ödemiş insanlar olarak yüreklerimizi birleştirdik. Acımız, sevincimiz, gözyaşımız bir oldu. Bunun bilincinde yüreğimle sizlerin yanında olduk. Bizler ortak acılarımız etrafında büyük ve güçlü bir aileyiz. Bu bilinçle sizlere hizmet yolunda ilerledim. İnşallah bundan sonra da hizmet yolunda sizlerin desteğiyle elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01KAYSERİ’DE SWİNGER(eş değiştirme) OPERASYONU
- 02SADIK YAKUT'A YENİ GÖREV!
- 03Nöbetçi noter geliyor
- 04Cumhuriyet Meydanı'nda Suriyeli Gerilimi
- 05YENİ PARTİ İÇİN BAĞDA TOPLANTI !
- 06Ünlü iş adamı öldürüldü
- 07Kayseri Büyükşehir Belediyesinin yeni meclisindeki üye dağılımı belirlendi
- 08ORUÇ TUTAMAYAN NE KADAR FİDYE VERECEK?
- 09BOYDAK HOLDİNGİN 3 ŞİRKETİ HALKA ARZ
- 10PINARBAŞI'NA DEV TESİS YAPILACAK
- 11Kayseri'de iğrenç olay; 14 yaşındaki kıza cinsel istismardan 2 tutuklama
- 12Gün olur, asra bedel...
- 13Mahalleli Suriyelilere karşı sokağa döküldü
- 14Son dakika... Cumhur İttifakı belediye meclis üye adayları belli oldu
- 15Millet İttifakının Büyükşehir adayı Dursun Ataş oldu
- 01Kayseri’de yurtlar tamamen doldu
- 02Deprem sırasında panikle 3’üncü kattan atlayan kadın yaşadıklarını anlattı
- 03Okuldan bilgisayar çalan hırsız yakalandı
- 04Raporlu ilaçları hastadan habersiz temin eden eczacının yargılanmasına başlandı
- 05Japonya Uluslararası Acil Yardım Ekibi, ülkelerine dönmeden Kayseri'yi ziyaret etti
- 06Vali Çiçek’ten Başkan Büyükkılıç’a ve Kayserililere teşekkür
- 07Büyükşehir, Hatay'a zabıta gönderdi
- 08Başkan Büyükkılıç, Gaziantep’te incelemelerde bulundu
- 09Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 35 bin 418’e yükseldi
- 10Büyükşehir, Deprem Bölgesinde temizlik çalışmalarına devam ediyor
- 11MSÜ ve e-YDS İngilizce sınavları ertelendi
- 12Büyük acı! Depremde yaşamını yitiren anne-oğul aynı tabutta
- 13Uyuşturucu madde operasyonunda 2 kişi yakalandı
- 14Kara avcılığı ülke genelinde durduruldu
- 15Kayseri Büyükşehir'den 'Deprem' istismarıyla dolandırıcılık uyarısı