Başkan Gözbaşı: “Hoca konusunda aceleci değiliz”

Kayserispor taraftarı teknik direktör Bayram Bektaş'ın Ç.Rizespor yenilgisi sonrası sarı kırmızılı takımdan gönderilmesi kararı karşısında adeta bayram yapıyor.

Sezon başından beri başarısız teknik adama şehirden koro hâlinde yükselen eleştirilere suskun kalan hatta Bayram Hoca'yı savunan  Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı sessizliğini bozarak,KAYSERİ TELGRAF'a konuştu.

Berna Gözbaşı ''Teknik direktörlük konusunda birçok isim gündemimizde. Ancak acele etmiyoruz. Hatayspor maçı sonrası milli maç nedeniyle bir ara daha var. O nedenle hırslı, mücadeleci, bizim gibi heyecanlı bir  teknik adama takımı teslim edeceğiz. Hiç acelemiz yok'' dedi.

Rizespor karşısında orta sahanın yükünü çeken Manuel Fernandes'in oyundan alınmasına, Romanya milli takımının santraforu Alibec'in onbirde değil de ikinci yarıda oyuna alınmasını anlayamadığını belirten Berna Gözbaşı "Bayram Bektaş insan olarak çok düzgün ve iyi biri. Ancak, ne yazık ki Kayserispor'da görev yaptığı süreçte başarılı olamadı. Yardımcıları da Bayram Hoca'ya katkı da bulunmadı. Ç.Rizespor maçındaki sahaya sürülen onbir ve oyuncu değişiklikleri bardağı taşıran son damla oldu. Kayserispor taraftarı merak etmesin, kendim gibi mücadeleci, hırslı bir hocayı takımın başına getireceğim.Acelemiz de yok." şeklinde konuştu.

Öte yandan teknik direktörlük koltuğu için, Karabağ Teknik Direktörü Gurbamov, Tolunay Kafkas, Samet Aybaba ve Tamer Tuna'nın isimlerinin geçtiği öğrenildi.

Diğer Haberler