Dünya Gazetesi Kayseri Eki, yarın dağıtımda

Türkiye’nin tek ulusal ekonomi gazetesi DÜNYA, 40 yıllık deneyimi ile ,ANADOLU iş dünyasına da ışık tutuyor. Bu amaçla DÜNYA gazetesi Kayseri Bölge temsilciliğinin deneyimli kadrosu tarafından hazırlanan 84 sayfa, kuşe kağıda basılı özel DÜNYA-KAYSERİ eki, yarın (1 Nisan Çarşamba günü)  Türkiye genelinde tüm abonelerine dağıtılacak.

Anadolu’nun yıldızı parlayan sanayi ve ticaret kenti Kayseri’nin sosyo-ekonomik yaşantısını tüm yönleriyle tanıtan, kentin yeni hedefi olan turizm sektöründeki atılımını ve beklentilerini ortaya koyan , protokol yazılarıyla da desteklenmiş zengin bir içeriğe sahip, yılda 1 kez çıkan DÜNYA Kayseri ekinde kentin protolünün  kendi kalemlerinden görüşleri, iş insanlarının açıklamaları, girişimcilerin yaşam öyküleri, okurlarla buluşacak.

DÜNYA Gazetesi KAYSERİ ekine abone olmayan okurlar, DÜNYA Gazetesinin,  okuyuculara sorumlu yayıncılık anlayışı gereği  "Evde kal" sloganıyla bu hafta başlattığı ,günde 200 bin sayfa ziyaretçisi olan  
dunya.com haber platform üzerinden online erişim sağlayıp, görebilecekler. DÜNYA gazetesinin ,bu  ücretsiz online uygulaması 2 hafta sürecek.

Diğer Haberler