GSB 85’inci Yıldönümü ve Spor Okulları açılış töreni yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığının 85’inci Yıldönümü ve GSB Spor Okulları açılış töreni Atatürk Spor Salonunda düzenlendi.

Törene Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, şube müdürleri, antrenörler ve spor sporcular ile Spor Okullarına kayıt oğlan öğrenciler katıldı.

İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı konuşma yaptı. Ali İhsan Kabakcı konuşmasında, “Yaz aylarında Spor Okullarında temel spor eğitimleri vererek alt yapı oluşturmayı hedefliyoruz. ‘Yaza hareketli giriyoruz’ düsturu ile il spor merkezleri olarak yoğun katılımın olduğu bir dönem geçireceğiz. Bizlere çocuklarını emanet eden velilerimize teşekkür ediyorum. Bizler teşkilat olarak son dönemlerde önemli şekilde yol kat ettik. Tesisleşme ve insan kaynağı olarak sayımız arttı. Hem branş sayımızı artırdık hem de yeteneği fazla olan çocuklara fırsat vermenin gayretini taşıyoruz. Kayseri olarak bu sene rekor katılımın olduğu bir yaz dönemi geçiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha sonra zeybek gösterisi, yetenek taraması, karete ve jimnastik gösterileri düzenlendi. Tören sonunda İl Müdürü Kabakcı spor okullarına kayıt olan çocuklara hediye dağıttı.

Diğer Haberler