Kayseri'de şehitler için yürüyüş yapıldı

‘Vatan bir bütündür parçalanamaz’ temalı yürüş gerçekleştirildi. Terör sorununu tamamen bitirene kadar mücadelelerine devam edeceklerini belirten, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileri Vakfı  ve Türkiye Kamu-sen Kayseri İl Başkanı Muzaffer Pala; “Bu menfur saldırılara karşı intikam duyguları içerisindeyiz. Milletimizin birlik ve beraberliği terör örgütlerine karşı en güçlü silahımızdır” dedi.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı ve Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu Kayseri İl Başkanlarının düzenlediği ‘Vatan bir bütündür parçalanamaz’ temalı yürüş gerçekleştirildi.  Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü önünde başlayan yürüyüş Kartal Şehitliği önünde son buldu. Yapılan basın açıklamasının ardından kuranı kerim okunarak şehit mezarlıkları ziyaret edildi ve lokma dağıtımı gerçekleştirildi.

Yapılan basın açıklamasında terör sorununu tamamen bitirene kadar mücadelelerine devam edeceklerini belirten, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileri Vakfı  ve Türkiye Kamu-sen Kayseri İl Başkanı Muzaffer Pala; “Hayin saldırılar neticesinde yine yüreğimizi derinden dağlayan büyük bir acıyla karşı karşıyayız. Vatanımızın dört bir yanında terörün alçakça saldırıları sonucunda bir kez daha şehitler verdik. Canlarını vatan için feda eden aziz şehitlerimize cenabı Allahtan rahmet ailelerine ve aziz Türk milletimize baş sağlığı diliyoruz. Bu menfur saldırılara karşı intikam duyguları içerisindeyiz. Milletimizin birlik ve beraberliği terör örgütlerine karşı en güçlü silahımızdır. Bu mücadelede asla geri adım atmayacak terörü kökten temizleyene kadar kararlılıkla mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Öte yandan çetin kış şartlarında görev yapan güvenlik güçlerine teşekkürlerini ileten, TÜRKAV Kayseri İl Başkanı Ali Özocak;  “Merhum şair Ziya Gökalp vatan uğruna hayatlar feda olunan mukaddes bir ülkedir diyor. Bilinmesini isteriz ki düşman ne kadar çok olursa olsun yolumuz şehitlik ve kızıl elma yoluna inanmışlığıyla görev yapan koç yiğitler varolduğu sürece bayrağı kan olmuş vatan olmuş şehitlerimiz rahat uyusun. Vatanımızı böldürmeyiz, ezanımızı dindirmeyiz, bayrağımızı indirmeyiz” ifadelerinde bulundu.

Diğer Haberler