MHP'li Ersoy'dan öğrenciler için 100 bin lira eğitim desteği

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, çalışma ortamı olmayan öğrenciler için proje kapsamında dün çalışma başlatıldığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Bu çalışmaya katkı sağlamak isteyen Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy öğrenciler için 100 bin lira eğitim desteğinde bulunacağını açıkladı.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, maddi durumu nedeniyle çalışma masası ve kütüphanesi olmayan öğrenciler için çalışma başlatılıp destek verileceğini dün sosyal medya hesabından paylaşım yaparak duyurmuştu. Vali Çiçek’in hesabından yapılan paylaşımda “Ve projemize başlıyoruz. Mobilyanın başkenti Kayseri'de evlerinde çalışma ortamı olmayan öğrenci kalmasın istiyoruz. Kaymakamlarımız, il milli eğitim müdürümüz, İlçe milli eğitim müdürlerimiz, sosyal yardımlaşma vakıflarımız sahadalar. Kayseri'de maddi durum nedeniyle çalışma masası ve kütüphanesi olmayan öğrencimiz kalmayacak” ifadelerine yer vermişti. 

‘100 BİN TÜRK LİRASI ŞAHSIMDAN ÖĞRENCİ KARDEŞLERİMİZ İÇİN GÖNDERECEĞİM’

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’da bu projeye destek olacağını ifade ederek öğrencilerin eğitimi için 100 bin lira bağışta bulunacağını açıkladı. Ersoy yaptığı açıklamada, “Sayın Valimiz Gökmen Çiçek beyefendinin başlatmış olduğu bu anlamlı çalışmaya katkı sunabilmek adına 100 Bin Türk Lirası şahsımdan öğrenci kardeşlerimiz için saat 13:00'da valilik makamına göndereceğim. Böyle bir hayıra vesile olmasından dolayı Sayın Valimize teşekkür ediyorum” dedi.

Diğer Haberler