“Vatandaşımıza bir dokunduk bin ah işittik”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Göz, “Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımız ve esnaf kardeşlerimizin ciddi bir ekonomi sıkıntı içinde olduğunu gördük. Adeta vatandaşımıza bir dokunduk bin ah işittik. İnşallah DEVA ile sorunlar çözülecek” dedi. 

DEVA Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Göz, partisinin İl Başkanı Ufuk Taşçı, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Kadir Türkmen, il ve ilçe teşkilat yöneticileri ile birlikte tam kadro seçim çalışmasına devam ediyor. 

31 Mart Yerel Seçime gününe az bir zaman kala sahada esnaf ve vatandaşları dinleyen Göz ile birlikte Türkmen ve İl Başkanı Taşçı, yerel yönetimlerde yapacakları çalışmalarıyla projelerini tek tek anlattı. Bir yandan da vatandaşların sıkıntılarını dinledi. 

Semt pazarında pazarcı esnafı ile vatandaşı dinledikten sonra seçim otobüsüyle mahallelerde halkı selamlayan Göz, daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu. Kent merkezinde vatandaşların taleplerini dinledi.

ALİ BABACANLI DÖNEM ÖZLEMİ

Ekonomideki kötü gidişatın her kesimi ciddi anlamda etkilediğine seçim çalışmalarında şahit olduklarını dile getiren B:aşkan Adayı Göz, “Gencinden yaşlısına kadar bütün vatandaşlarımızın ekonomiyle, aldıkları maaşın yetersizliği ve hayat pahalılığıyla ilgili dert yanarken Genel Başkanımız Ali Babacan’ın ekonominin başında olduğu dönemle ilgili özlem içinde olduklarına şahit olduk. Halkımızın o dönemi unutmaması, o dönemle ilgili yaşadıkları refah seviyesini hatırlatarak yine o dönemi yaşamak istemeleri DEVA’ya ve genel başkanımıza olan teveccühleri bizleri sevindirdi” dedi.

HAYAT PAHALILIĞI, GEÇİM SIKINTISI EN BÜYÜK SORUN

 

“Ziyaretlerimizde bizlere halkımızın büyük ilgi göstermeleri DEVA’ya olan ilginin her geçen gün arttığını gösteriyor” diyen Göz, “Ziyaretlerimizde halkımıza bir dokunduk bin ah işittik. O kadar büyük sorunları var ki; bunların en başında yaşanan ekonomik kriz geliyor. Hayat pahalılığı ve temel ihtiyaçlarını bile karşılamakta zorlandıklarını dile getiren insanlarımız, böyle bir sıkıntılı süreç yaşamadıklarını aktardılar. Bizlerden gerek yerel de gerekse ülke yönetiminde acil çözümler üretmemizi talep ettiler. Yaşanan sıkıntıların aşılması adına mevcut iktidarın kendilerini dinlemediğini, sorunlarına el atmadığını dile getiren vatandaşlarımızdan özellikle asgari ücretle çalışan kesim ve emeklimiz adeta dert küpüne dönmüş. Esnafımız ise alım gücü iyice biten insanlarımızın yaşadığı sıkıntılarının kendilerini olumsuz etkilediğini, sattıkları ürünü yaşanan enflasyon nedeniyle yerine koymakta zorlandıklarına şahit olduk” ifadelerini kullandı.

DEVA BELEDİYECİLİĞİNİ ANLATTIK

Başkan Göz, “Ziyaretlerimizde seçmenimize DEVA belediyeciliğini anlattık. Projelerimizi anlattık. Neler yapacağımızı anlattık. Projelerimizin karşılık görmesi ve israfın önüne geçeceğimizi aktarmamız tam destek aldı. Saha çalışmasında halkımızın bize olan güvenlerinin, ilgisinin, desteklerinin arttığını görmemizin yanı sıra Genel Başkanımız Ali Babacan’a olan muhabbetleri, destekleri bizleri ayrıca sevindirdi” diye konuştu

Diğer Haberler